FNDMNT

FNDMNT.

“If you have built castles in the air, your work need not be lost; that is where they should be. Now put foundations under them.”

- Henry David Thoreau

BUSINESS AS
AN ECOSYSTEM

FNDMNT vormt het fundament van een bedrijfsecosysteem waarin verschillende bedrijven onafhankelijk van elkaar maar ook gezamenlijk actief zijn. Ons internationale team werkt vanuit Nederland voor klanten over de hele wereld. Je zult merken dat onze organisatiestructuur anders is dan bij traditionele bedrijven. Bij FNDMNT helpen we mensen namelijk liever op weg dan dat we ze vertellen wat ze moeten doen. Want leren doe je door te doen. We zijn het dan ook helemaal eens met de woorden van de Ierse schrijver Samuel Beckett:

"Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."

Sterc.

''Wij bedenken en bouwen online producten'

Bij Sterc gaan strategie en techniek hand in hand. En zo werken we al sinds 2005. Onze aanpak is helder: zonder strategie kom je nergens. Met ons model als kompas creëren we in slechts vier stappen een succesvolle digitale strategie voor onze klanten.

Aan de hand van ons model identificeren we jouw belangrijkste product of dienst en de externe factoren die de meeste impact hebben op jouw bedrijf. Op basis van deze inzichten kiezen we jouw doelgroep en ontrafelen we wat hen beweegt. Vervolgens creëren we een digitale marketingstrategie waarmee jij je online doelen kunt behalen en je marketing continu kunt blijven optimaliseren.

Deze strategie vertalen we naar een digitaal platform, waarbij voor ons de gebruiker, zowel frontend als backend, centraal staat.  We leveren platforms op maat en maken hierbij gebruik van de geavanceerde functies van MODX, ons open-source CMS.

www.sterc.com

Heibel.

Heibel levert diensten voor de ontwikkeling van websites, e-commerce, digital signage en andere MODX-gekoppelde producten tegen betaalbare prijzen.

Al sinds onze oprichting in 2013 werken we met gedreven MODX-developers die een schat aan ervaring hebben. De afgelopen jaren hebben wij verschillende internetbureaus overgenomen, waaronder het Nederlandse Muskiteers, Magnatron en Publanda, en onlangs nog het Belgische SitSol.

MODX is een flexibel contentmanagementsysteem dat al meer dan 15 jaar succesvol is. Dus zoek je een kwaliteitsproduct dat gebouwd is op een bewezen platform, zonder het prijskaartje van een dure, op maat gemaakte website of app? Bel of mail Heibel dan vandaag nog!

www.heibel.nl

Vlinc.

De campagnespecialisten van Vlinc zijn echte online aanpakkers. Van e-commerce tot het werven van nieuwe medewerkers en alles ertussenin. Google Ads en Google Data Studio kennen geen geheimen meer voor Vlinc.

Het team van Vlinc kenmerkt zich door 'mouwen opstropen' en kijken naar wat jou de beste ROI oplevert. Samen aan de slag gaan met jouw search, social of e-mailmarketing campagne en daarmee verhogen we jouw online zichtbaarheid, verkeer en conversies. 

Wij zijn online campagnemakers. Wij zijn Vlinc.

www.vlinc.nl

Elemint is ontstaan als Shared Service Center en ontzorgt bedrijven door de afhandeling van operationele taken op zich te nemen. 

Typische dienstverlening van Elemint is bijvoorbeeld financiële administratie, facturatie, offertes uitwerken, verzekeringen, subsidies en facilitair management. Ook op het vlak van P&O en HRM ondersteuning biedt Elemint diensten als het uitwerken van arbeidsovereenkomsten en de registratie van verlof en verzuim.

Zo kun jij je als ondernemer, directeur, manager of bestuurder weer focussen op de kernactiviteit van je onderneming!

www.elemint.nl

Het regiobureau.

'Think global, act local!'

Het Regiobureau verzorgt regiomarketing van straat tot streek. Of het nu gaat om de communicatie rondom stadsvernieuwing of de promotie van een hele regio. Dit doen we met elkaar; samen met onze opdrachtgever, samen met onze specialisten. Want succesvolle gebiedsmarketing doe je samen weten we uit ervaring. Hiervoor hebben we de krachten van een aantal partijen gebundeld. We doen aan positionering, maken campagnes, zorgen voor een online platform en beschikken over eigen ervaren projectmanagers.

Het Regiobureau is geen zelfstandige entiteit, maar een slimme netwerkorganisatie waarin we projectmatig samenwerken met specialisten die hun sporen hebben verdiend op het vlak van het begeleiden van regiomarketingtrajecten.

www.hetregiobureau.nl

MODX

MODX* is het snelste en meest flexibele open-source PHP-contentmanagementsysteem en PHP-webapplicatieframework ter wereld voor het publiceren van content op digitale kanalen zoals websites, progressive web-apps, digital signage en intranet. MODX3 is de vervanger van MODX Revolution.

In 2018 heeft Sterc een subsidie voor Kennis en Innovatie (KEI) ontvangen van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Deze subsidie wordt gefinancierd door de Europese Unie, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Hierdoor kunnen we een aantal van de beste developers ter wereld inhuren om samen te werken met ons kantoor in Surhuisterveen. De waardevolle kennis uit het MODX3-project helpt bij het realiseren van onze groeiambities. Op de website van het project vind je meer informatie.

* MODX LLC, het bedrijf achter de broncode, biedt premium hosting via MODX Cloud. Sterc is het toonaangevende MODX-agency met kantoren in Nederland, Duitsland en de VS.

Rupert on a Stick

Zin in een toetje?

Waarom speciaalbier of blended whisky als je kunt kiezen voor (h)eerlijk yoghurtijs?

Verkocht in 2022

 

Communit.ly

Communit.ly introduceert een nieuwe vorm van regiomarketing. Door de ontwikkeling van dit online concept kunnen organisatoren van evenementen hun bezoekers doorverwijzen naar andere activiteiten in de regio. Met behulp van deze kruisbestuiving binnen de regio ontstaat er een database met voor de evenementen relevante en interessante bezoekersgegevens. Uiteraard rekening houdend met de privacy van bezoekers en geheel AVG-proof!

Communit.ly wordt medegefinancierd door de Versnellingsagenda.

workwithwander.

Ben je het zoeken naar werk op afstand en/of remote collega's beu? Zoek niet verder! Sinds 2005 bedient Sterc klanten wereldwijd. Onze ervaring met werknemers op afstand begon in 2015 tijdens MODX-evenementen in München en Minsk, waarmee onze samenwerking met internationale collega's een vliegende start kreeg. Zeg daarom vaarwel tegen 'outsourcing' en verwelkom een team van toegewijde fulltime co-workers, echte digitale nomaden! Tijdens de eerste MODX Meetup Belgrado in 2024 hebben we onze inzichten van de inmiddels tien jaar durende reis gedeeld en ons nieuwe concept workwithwander. onthuld.

www.workwithwander.com

Contact

Soms is het moeilijk om avonturiers te vinden die hetzelfde pad bewandelen. Heb je het gevoel dat je het avontuur alleen moet aangaan? Nergens voor nodig! Want nu heb je FNDMNT ontdekt.

Til je carrière en FNDMNT naar een hoger niveau door je aan te sluiten bij één van onze teams. Of begin een nieuw team! Wij staan altijd open voor nieuwe voorstellen en verkennen graag de mogelijkheden om als strategisch partner in jouw bedrijf te investeren. Leg een FNDMNT onder je toekomst!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.